Loading Evenimente

« Toate Evenimente

”Doing business in Latin America”

29 martie @ 08:45 - 13:30

Camera de Comerţ şi Industrie a României împreună cu programul ELANBiz (European and Latin American Business Services) organizează la sfârșitul lunii martie a.c. un seminar de cunoaştere a pieţelor din America Latină.

Seminarul, intitulat ”Doing business in Latin America”, are scopul de a prezenta specificul de afaceri din America Latină, mai exact din Brazilia, Argentina, Mexic și Chile, precum și de a furniza informații concrete și relevante pentru companiile și organizațiile de afaceri românești interesate de accesarea piețelor din America Latină. Vor fi prezentate și explicate potențialele provocări cu care se pot confrunta firmele românești în America Latina, cum ar fi reglementările vamale sau încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

În calitate de speakeri ai evenimentului vor fi invitați reprezentanți ai trei organizații de notorietate: European and Latin American Business Services –ELANBiz, European & Latin American Technology Based Business Network – ELANnetwork și Intellectual Property Rights Small Medium Enterprises Helpdesk – IPR SME Helpdesk.

Evenimentul se va desfășura în data de 29 martie 2017, în intervalul orar 8:45 – 13:30, la CCIR Business Center, Bucureşti. Limba de lucru va fi engleză.

Taxa de participare este de 100 Lei + TVA/persoană. Plata se poate realiza online, accesând următorul link: https://secure.payu.ro/order/checkout.php?CART_ID=c7ef0396d2b4d348f1fb0fa78b8d81f6

Înscrierile şi plata se vor face până la data de 20 martie 2017.

Persoana de contact pentru acest eveniment este doamna Sabina Strîmbovschi, Consilier Biroul Organizaţii Europene şi Internaţionale, sabina.strimbovschi@ccir.ro, tel +40374 474 357.

Descarcă formularul de participare Agenda evenimentului

Detalii

Data:
29 martie
Timp:
08:45 - 13:30

Locaţie

CCIR Business Center
CCIR Business Center - 2 Octavian Goga Blvd., 3rd District
Bucharest, 030982 România