Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Seminar de afaceri „Doing Business in Ukraine”

25 aprilie

seminar ro ucraina ro

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Ambasada Ucrainei în România, organizează în data de 25 aprilie 2017, ora 9.30 la CCIR Business Center – amfiteatrul „Albastru”, un seminar de afaceri intitulat „Doing business in Ukraine”.

În ultimii ani, atât la nivel mondial cât şi regional au avut loc schimbări majore, iar mediul de afaceri ucrainean s-a reorientat în mod activ către piaţa Uniunii Europene, şi implicit către piaţa din România.

CCIR este un susţinător activ al internaţionalizării companiilor româneşti, sprijinind accesul către pieţele tradiţionale extra comunitare şi vă propune să exploraţi în cadrul seminarului din 25 aprilie 2017 oportunităţile de afaceri pe piaţa Ucraineană.

Experţi din cadrul Ambasadei Ucrainei în România şi din cadrul unor companii ucrainene vor prezenta noul cadru al relaţiilor economice bilaterale în contextul intrării în vigoare a Acordului de Liber Schimb dintre U.E. şi Ucraina (DCFTA) – eliminarea treptată a taxelor vamale, liberalizarea comerţului cu servicii, armonizarea procedurilor vamale ş.a.

Fiecare participant la seminar va primi din partea organizatorilor un CD cu cererile/ofertele de produse/servicii Ucraina-România.

Veţi avea prilejul să dialogaţi direct cu invitaţii din Ucraina pe teme de interes pentru dvs.

Condiții de participare: confirmarea se face prin completarea formularului de înregistrare anexat şi plata taxei de participare în valoare de 100 lei + TVA.

Detalii

Data:
25 aprilie

Locaţie

Amfiteatrul Albastru
CCIR Business Center - Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3
Bucureşti, 030982 România