ok-coperta-CD-si-Eticheta-pt-site-CATAGOL-EXP-2016

 

 

 

Catalogul Exportatorilor & Importatorilor din România, 2017 – ediţia a treia este realizat anual, cu informaţii comerciale despre cele mai importante companii româneşti, exportatoare și importatoare grupate pe principalele secţiuni ale Nomenclatorului Vamal Combinat (versiune electronică).

 

Pret: 120 EUR (fără TVA)                             …. Citeste mai mult

banner-PRO-B-ro-2016

 

 

 

Catalogul Pro Business România este realizat anual, cu informaţii financiare şi comerciale despre cele mai importante companii româneşti, din domenii precum IT&C, CONSTRUCŢII, TURISM, INDUSTRIE, COMERŢ, TRANSPORT, SERVICII, AGRICULTURÃ (versiune electronică, română şi engleză).

 

Pret: 57 EUR (fără TVA)                                …. Citeste mai mult

top-2-286x300

 

 

 

Catalogul Topul Naţional al Firmelor este realizat anual în format print şi CD, cu informaţii despre mai mult de 12000 de firme ordonate în Topul Naţional al Firmelor, pe baza unui sistem de indicatori financiari, după domeniul de activitate şi clasa de mărime a întreprinderii – cel mai prestigios clasament de companii, realizat de Sistemul Camerelor de Comerţ şi Industrie din România.

 

Pret: 60 EUR (fără TVA)                                …. Citeste mai mult

 

 ghidul-investitorului-2016-  

Ghidul Investitorului, 2016 – este realizat anual, cu informaţii utile despre climatul investițional din România.

Ghidul Investitorului, editie electronica, versiune română şi engleză.

 

 

Pret: 60 EUR (fără TVA)                                …. Citeste mai mult

 

 

 

 

InfoBulletin– buletin electronic lunar, cu oportunităţi de afaceri româneşti adresate companiilor străine.

Este distribuit către mai mult de 400 de organizaţii internaţionale de sprijinire a afacerilor.

 

Pret: 200 RON (fără TVA)                             …. Citeste mai mult

 

incoterms

 

 

Regulile ICC Incoterms® 2010 definesc responsabilităţile vânzătorului şi cumpărătorului privind livrarea bunurilor. Comerţul internaţional devine din ce în ce mai complex în prezent, cu toate acestea, regulile folosite universal sunt esenţiale în ceea ce priveşte evitarea neînţelegerilor şi disputelor costisitoare.

 

Pret: 39 EUR (fără TVA)                                 …. Citeste mai mult

 

iccie

 

 

A patra ediţie a Ghidului ICC Export/Import, se doreşte a fi un instrument de lucru imperativ pentru comercianţii din întreaga lume. Actualizată complet, noua versiune a ghidului va ajuta comercianţii să înţeleagă mai bine riscurile şi provocările comerţului trans-naţional, furnizându-le un manual practic pentru sporirea performanţelor în activităţile de export-import.

 

Pret: 49 EUR (fără TVA)                               …. Citeste mai mult

 

 

urdg

 

Regulile Uniforme ICC privind Garanţiile la Cerere (URDG) reflectă practicile standard internaţionale în utilizarea garanţiilor la cerere şi pun în echilibru interesele legitime ale tuturor părţilor. Încă de la prima lor apariţie, în 1991, URDG au fost acceptate la nivel internaţional şi recunoscute oficial de către bancheri, comercianţi, asociaţii industriale şi organizaţii internaţionale precum UNCITRAL, FIDIC şi Banca Mondială.

 

Pret: 30 EUR (fără TVA)                                 …. Citeste mai mult