Publicat pe 22/12/2014

Camera de Comerţ şi Industrie a României a semnat un Protocol de Colaborare cu KPMG România, punând astfel bazele unui parteneriat de cooperare în proiecte comune.

Prin semnarea acestui Protocol, CCIR şi KPMG urmăresc să dezvolte proiecte care vor viza furnizarea de servicii sectoriale companiilor româneşti, precum studii, planuri de afaceri, organizarea de evenimente cu accent pe tematica fondurilor europene.

Cele două organizaţii vor conlucra pentru crearea unui cadru favorabil accesării programelor cu finanţare europeană, prin facilitarea accesului la informaţie şi furnizarea de expertiză mediului de afaceri.

„Cooperarea dintre cele două organizaţii va conduce, cu siguranţă, la diversificarea şi consolidarea serviciilor oferite oamenilor de afaceri. Acest parteneriat este un demers în vederea creşterii accesului companiilor la finanţare, în special prin programe europene. Urmărim să încurajăm business-ul şi să oferim soluţii concrete şi eficiente antreprenorilor, care vor contribui, în mod real, la dezvoltarea întregii comunităţi de afaceri”, a declarat dl. Mihai Daraban, Preşedintele CCIR.

Camera de Comerţ şi Industrie a României este o organizaţie non-guvernamentală care acţionează în vederea dezvoltării continue a mediului de afaceri. Prin serviciile şi activităţile sale, CCIR şi întreaga reţea a Sistemului Cameral, prezentă în fiecare judeţ al ţării, promovează creşterea nivelului comerţului intern şi extern şi accesul companiilor româneşti pe pieţele externe.

Biroul Comunicare Publică, Departamentul Analiză, Politici şi Afaceri Publice
tel. 0213191885, fax: 0213190156, e-mail: dapap@ccir.ro