Publicat pe 10/03/2017

10 martie 2017, Lima, Peru: Președintele CCIR, dl. Mihai Daraban, a avut vineri, 10 martie 2017, o întrevedere de lucru cu Președintele Camerei de Comerț Lima, dl. Mario Mongilardi Fuchs, la sediul Camerei de Comerț Lima. Tema centrală de discuție a fost prelungirea Acordului de colaborare dintre cele două Camere de Comerț.

Totodată, au fost puse în discuție posibile sectoare de activitate prin care pot fi îmbunătățite și dezvoltate relațiile economice bilaterale. Cu această ocazie, reprezentanții celor două camere de comerț au putut discuta despre noi oportunități de afaceri și investiții pentru agenții economici din cele două țări și despre posibilitatea dezvoltării unor contacte noi cu structurile camerale locale, autorități și reprezentanți ai mediului de afaceri peruan.

La întâlnire au participat și managerul pe comerț exterior, dl. Carlos Garcia, și directorul executiv, dl. Carlos E. Posada Ugaz, din partea Camerei de Comerț Lima, iar CCIR a fost reprezentată de o delegație din care fac parte președintele CCIR, dl. Mihai Daraban, secretarul general al CCIR, dl. Traian Caramanian și consilierul pe afaceri externe al președintelui CCIR, dl. Lazăr Comănescu.

Vizita de lucru în Peru a delegației CCIR vine în contextul dezvoltării strategiei Camerei de Comerț și Industrie a României de a sprijini mediul de afaceri din România pentru accederea pe noi piețe extracomunitare.

Biroul Comunicare Publică

tel. 0374474373, 0213190085, fax: 0213190156, e-mail: bcp@ccir.ro

unnamed