Publicat pe 08/03/2018

Compania ploieșteană MODPACK SYSTEM, unul dintre furnizorii de vârf la nivel național de servicii de ambalare industrială pentru export și relocare industrială, face un nou pas în internaționalizarea afacerii odata cu deschiderea sediului din Liverpool, Marea Britanie.

Evenimentul, cu o semnificație deosebită atât pentru firma Modpack System, pentru fondatorii și acționarii săi – Valentin și Bogdan Malaescu, pentru întreaga echipă a firmei s-a desfășurat la noul sediu din Liverpool, în prezența unor importante personalități:  E.S. Dl. Dan Mihalache – Ambasadorul României în Marea Britanie; Dna. Andreea Berechet – Consul General al României la Manchester; Dl. Viorel Răducănescu – Consul Onorific al României la Liverpool; Dl. Neil McGregor – VicePreședinte, Camera de Comerț Marea Britanie – România; Dna. Paula Basnett – Președinte, Camera de Comert Wirral; Dl. Phil Davies – Consilier local, Coordonator al Consiliului Wirral, Șef al Comisiei de Dezvoltare Economică și Cultură.

Distinșii invitați oficiali au apreciat, în luările lor de cuvânt, importanța realizării acestei investiții românești în Marea Britanie, mai ales în contextul declanșării Brexit, când orice acțiune menită să mențină și să întărească relația economică a României cu Marea Britanie este salutară.

Despre Modpack System:

Operând din trei locații din Europa: Praga (CZ), Ploiești (RO) și Cluj-Napoca (RO), compania se mândrește cu oferirea unor servicii personalizate si flexibile pentru toți clienții indiferent de industria din care activeaza.

Cu peste 10 ani de experiență și o echipa de peste 100 de angajați, oferim servicii de relocare industrială, transport multimodal sau de mare tonaj, ambalare profesională pentru export și management de proiect. Dorința noastră este să devenim principalul furnizor tip ONE STOP SHOP de servicii integrate de logistică.

Doar cea mai bună calitate – Toate soluțiile noastre de ambalare sunt in conformitate cu cele mai înalte standarde industriale de calitate. Puteți sta liniștiți știind că indiferent ce aveți de ambalat, ambalajele produse de noi sunt:

  • Certificate ISO 9001: 2015 din iunie 2014
  • Recertificat ISO 9001 în iunie 2017, fara observatii sau neconformari.
  • Certificate ISO 14001: 2015 din iunie 2017
  • Certificate BS OHSAS 18001: 2007 din iunie 2017
  • Certificate ISPM15 (Standarde Internaționale pentru măsuri fitosanitare).

…. mai mult de atât, Modpack System este prima companie românească care are un sistem integrat de management.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Modpack System la: +4 (0) 729 037 297 sau vizitați-ne pe site-ul nostru: http://www.modpacksystem.com