Publicat pe 13/03/2018

București, 13 martie 2018: Salonul Internațional de Automobile București (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, se desfășoară în perioada 23 martie- 1 aprilie, la Centrul Expozițional Romexpo. Evenimentul este organizat de către Romexpo, alături de Camera de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile.

La 11 ani distanță de la ediția precedentă, desfășurată în 2007, Salonul International de Automobile București, evenimentul emblemă al industriei auto din România, își așteaptă vizitatorii în noile spații expoziționale ale Romexpo, pavilioanele B1, B2 și B3, care beneficiază de dotări și facilități de nivel internațional.

Dl. Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, a declarat în legătură cu noile spații expoziționale pe care Romexpo le pune la dispoziția expozanților SIAB 2018: „Prin construirea noilor pavilioane expoziționale s-a creat cadrul adecvat pentru desfășurarea SIAB 2018. Investiția totală în aceste spații se ridică la 27 de milioane de euro. Pavilioanele oferă toate facilitățile necesare unui eveniment de talia SIAB, pentru care s-au stabilit suprafețe de 27.000 de mp la interior și 20.000 de mp la exterior”.

Evenimentul va integra toate aspectele mobilității, fiind expuse tehnologii pe care industria auto le propune pentru reducerea poluării din marile orașe, dar și servicii și furnizori pentru servicii de mobilitate.

Urmăriți spotul video al SIAB 2018