Publicat pe 07/06/2018

București, 6 iunie 2018: Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl. Mihai Daraban, a participat miercuri, 6 iunie a.c., la Gala Premiilor de Excelență în Management 2018, ediția a  IV-a, eveniment organizat de revista Capital.

Dl. Mihai Daraban a înmânat premiul la categoria CSR – acțiuni de responsabilitate socială întreprinse de companii în sprijinul dezvoltării societății și a comunităților în care sunt prezente. Premiul pentru cel mai bun responsabil de CSR a fost acordat doamnei Adina Ionescu, Director de Comunicare & CSR, Group Renault, pentru campaniile: „Dublu click pe educație cu Group Renault”, „Sprijinirea inspectoratului pentru situații de urgență IGSU” și  „Susținerea programului tinere talente, în parteneriat cu fundația Principesa Margareta a României”.

Cu această ocazie, președintele CCIR, dl Mihai Daraban, a apreciat activitatea revistei Capital, „publicație care promovează constant mediul de afaceri românesc” și a subliniat importanța recunoașterii performanțelor companiilor în dezvoltarea mediului de business autohton.

CCIR premiază anual rezultatele notabile ale companiilor care activează în România, în cadrul Topul Național al Firmelor.

Background:

Gala „Premiile de Excelență în Management” a reunit cele mai performante companii românești.

În cadrul galei au fost acordate premii pentru: cel mai bun manager de HR,cel mai bun manager de PR/Marketing, cel mai bun responsabil de CSR, cel mai bun manager de vânzări/comercial,cel mai bun manager financiar, cel mai bun CEO.

De asemenea, au fost acordate distincții speciale pentru educație financiară, inovație în business și planuri de investiții.