Publicat pe 08/11/2019

București, 7 noiembrie 2019: Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a premiat, joi, 7 noiembrie a.c., la Centrul Expozițional Romexpo, cele mai performante companii din România, în cadrul Galei „Topul Național al Firmelor” (TNF), ediția a XXVI-a.

Evenimentul a beneficiat de prezența E.S., Președintele României, dl. Klaus Iohannis, E.S., Prim-ministrul României, dl. Ludovic Orban, alături de reprezentanți de seamă și importante personalități ai mediului de afaceri din României și președinți ai Camerelor de Comerț Județene.

Pe scena Galei Topului Național al Firmelor au urcat reprezentanții a 242 de companii, câștigătoare a unuia dintre cele trei premii oferite pentru performanță în domenii de activitate precum: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.

De asemenea, au mai fost oferite patru premii pentru Excelență în Afaceri, precum și trei premii pentru Excelență în Jurnalism.

Cea de-a XXVI-a ediție a Topul Național al Firmelor s-a constituit ca un eveniment de un real succes pentru comunitatea de business din România, cele mai importante trusturi de mass-media dedicând spații mari de emisie și alocând importante resurse umane pentru acoperirea la nivel național  a Galei.