Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Expo Milano 2015

1 mai, 2015 - 31 octombrie, 2015

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea de a vă face cunoscută oportunitatea de a participa la EXPO 2015 Feeding the Planet, Energy for life, Milano, Italia.

EXPO 2015, eveniment de anvergură mondială organizat în jurul temei principale, a hranei, se va desfăşura pe o durată de 6 luni în perioada 1 mai – 31 octombrie 2015. Expoziţia se va bucura de participarea a peste 140 de ţări şi peste 20 de milioane de vizitatori.

România şi-a anunţat oficial participarea la Expo Milano 2015 încă din anul 2011. Prezenţa Românei la acest eveniment va fi sub motto-ul Living with nature – Convieţuind cu natura şi îşi propune să transmită lumii întregi imaginea unei ţări unde tradiţionalul se îmbină cu modernul, care este în armonie cu natura şi care oferă surse de hrană accesibile, sustenabile şi de încredere.

Pavilionul dedicat ţării noastre se bucură de o suprafaţă de 887 metri pătraţi şi este împărţit în două nivele: primul prezintă imaginea de actualitate a varietăţii resurselor naturale, iar cel de al doilea prezintă imaginea tradiţională a gospodăriei româneşti.

Expoziţiile sunt grupate în 8 arii principale precum biodiversitate, cultura şi energia verde, fructe şi legume, cultură şi tradiţie, arta culinară, grădină, casă şi verandă.

Sperăm ca acest eveniment deosebit care prezintă numeroase aspecte culturale importante şi fascinante ale României şi ale altor 140 de ţări de pe glob, să se bucure de atenţia dumneavoastră şi vă invităm să accesaţi pagina oficială a evenimentului la www.expo2015.org

Details

Start:
1 mai, 2015
End:
31 octombrie, 2015