Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Conferința Privind Acordul de Parteneriat Economic Uniunea Europeană – Japonia și impactul acestuia asupra cooperării bilaterale România – Japonia

24 octombrie, 2018

refacut banner japonia ro1-min

Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu Reprezentanța Comisiei Europene în România și Ambasada Japoniei în România au plăcerea de a vă invita la evenimentul intitulat „Acordul de Parteneriat Economic Uniunea Europeană – Japonia și impactul acestuia asupra cooperării bilaterale România – Japonia”.

Conferința va avea loc în data de 24 octombrie 2018, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României – sala Aurel Ghibuțiu. Limba utilizată în cadrul evenimentului va fi engleza. Participarea este gratuită.

Evenimentul are scopul de a spori întelegerea acestui acord și de a implica părțile interesate într-o dezbatere complexă cu privire la efectele produse de Acordul de Parteneriat Economic (EPA) în România. Totodată, vor fi discutate și evaluate beneficiile extinse ale acordului pentru comerțul și investițiile europene.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele sondajului de opinie privind percepția comunității de afaceri din România față de EPA.

Avem convingerea că acest acord va crea vaste oportunități atât în Uniunea Europeană, cât și în Japonia, deschizând noi piețe pentru exportatori, generând locuri de muncă de înaltă calitate și, totodată, dezvoltând legături mai strânse între economia Japoniei și cea a statelor membre UE.

În această perioadă în care protecționismul este în creștere, considerăm că dialogul este un instrument deosebit de important pentru a înțelege mai bine implicațiile EPA pentru actorii economici europeni, cu precădere pentru IMM-uri.

Așteptăm cu interes înscrierile dumneavoastră până la data de 22 octombrie 2018, prin completarea formularului disponibil la următorul link:
Click  
 
Agenda

Details

Date:
24 octombrie, 2018

Venue

Sala Aurel Ghibuțiu
CCIR Business Center - Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3
Bucureşti, 030982