Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Aerospace Meetings Romania

13 februarie - 15 februarie

aero_romania_1100X350px-min

Cea de-a doua ediție a Aerospace Meetings Romania se va desfășura între 13 și 15 februarie la București Romexpo.

Aerospace Meetings Romania este primul eveniment de întâlniri de afaceri dedicat industriei aeronautice, aerospațiale și de apărare organizat în România.  La prima ediție s-a bucurat de un succes important, atragând participarea unor companii internaționale de prestigiu:

Airbus Group, Airbus Helicopters, Stelia Aerospace, Premium Aerotec,  Groupe Latecoere, DASSAULT AVIATION, Thales Alenia Space, AERO VODOCHODY AEROSPACE AS, SONACA, NOVAE AEROSPACE, MT AEROSPACE AG, ISRAEL AEROSPACE INDUSTRIES.

Acestora li s-au alaturat companii din România precum: Aerostar, Romaero, AVIOANE CRAIOVA, GE-Unison, DEDIENNE ROMANIA, TURBOMECANICA, IAR BRASOV.

Cea de-a doua ediție a evenimentului este organizată sub egida Ministerului Economiei și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Cu sprijin din partea: InvestRomania, Camerei de Comerţ şi Industrie a României, OPIAR, Camerei de Comerţ şi Industrie Româno-Germană, ADR Centru, ADR Sud-Vest Oltenia, ADR Nord-Est.

Întâlnirile de afaceri sunt organizate între companii purtătoare de proiecte sau în căutare de noi furnizori și companii care oferă soluții sau produse pentru industria aeronautică, aerospațială și de apărare.  Companiile furnizoare provin din întregul lanț de aprovizionare: prelucrarea metalelor, industria materialelor compozite, testări, electronică și electrotehnică etc. Întâlnirile sunt organizate pe baza alegerilor făcute de fiecare companie.

Complementar întâlnirilor de afaceri sunt organizate conferințe despre perspectivele de dezvoltare a industriei aeronautice locale, cât și vizite industriale la companiile de profil.

Evenimentul va fi ținut anul acesta în paralel de Automotive Meetings Romania, eveniment dedicat lanțului de aprovizionare a industriei auto: http://romania.automotivemeetings.com/

Organizatorul evenimentelor este compania franceză advanced business events (abe), organizatorul seriilor de evenimente Aerospace Meetings și Automotive Meetings peste tot în lume.

Prin marca, BCI Aerospace,  abe organizează evenimente de prestigiu precum Aeromart Toulouse Aeromart Montréal, Aeromart Nagoya, Aeromart Korea, Aeromart Summit Tianjin, cât și a evenimentului A&DSS Seattle, organizat în partenariat cu Boeing.

Website:

http://romania.bciaerospace.com/participants-list-form.html

www.advbe.com

Inscrierea este obligatorie şi se realizează aici:

http://meetings.bciaerospace.com/romania/2018/signup.php

Contact :

Details

Start:
13 februarie
End:
15 februarie