Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arbitration in Eastern Europe. Trends and Developments

24 noiembrie, 2015 @ 09:00 - 16:00

Arbitration in Eastern Europe. Trends and Developments

Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României invită specialiştii în domeniul arbitrajului comercial internaţional, dar şi persoanele interesante de acest domeniu să participe în data de 24 noiembrie 2015 la conferinţa internaţională cu tema ,,Arbitration in Eastern Europe. Trends and Developments’’.

Evenimentul se va desfăşura între orele 9.00 şi 16.00 la sediul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, din Bld. Octavian Goga, nr. 2, sector 3, Bucureşti, Amfiteatrul Al. I. Cuza.

Participanţii la acest eveniment, vor primi din partea Institutului Naţional Pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor 10 ore de pregătire profesională continuă.

Conferinţa este prilejuită de reuniunea la Bucureşti a Grupului European de Arbitraj (EAG) care anul acesta va fi găzduită de Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României şi la ea vor participa Preşedintele Curţii Internaţionale de Arbitraj (ICC), dl. Alexis MOURRE, vicepreşedinţi ai acestei Curţi şi preşedinţii Curţilor naţionale de arbitraj comercial din statele central şi est europene. Aceast eveniment vă va oferi prilejul de a afla răspunsuri la o serie de probleme cu care se confruntă arbitrajul comercial în Europa. De asemenea, vă veţi putea întâlni/reîntâlni colegii arbitri din celelalte ţări şi veţi putea lua cuvântul în sesiunile conferinţei.

Limbile de lucru vor fi româna, engleza şi rusa, cu traducere simultană.

Taxa de participare este de 250 Lei.

Această taxă se poate plăti în contul R031 RZBR 0000 0600 0240 7957.

Cei care doresc să participe la acest eveniment sunt rugaţi să se înscrie până la data de 20 noiembrie 2015 transmiţând organizatorilor, numele participanţilor şi confirmarea plăţii taxei de participare la una din următoarele adrese de e-mail: laurentiu.pirnea@ccir.ro, arbitration@ccir.ro sau prin fax la nr. 021.319.01.26.

 

Agenda evenimentului

Details

Date:
24 noiembrie, 2015
Time:
09:00 - 16:00

Venue

Amfiteatrul Al. I. Cuza
CCIR Business Center - Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3
Bucureşti, 030982