Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Balkan Bazaar

26 octombrie, 2018 - 29 octombrie, 2018

banner expo india 3-min

Balkan Bazaar este o expoziție internațională ce are ca obiectiv dezvoltarea parteneriatelor dintre comunitățile de afaceri din India și țările din Balcani.

Acest eveniment reprezintă o inițiativă a Asociației de afaceri India – Balcani (BIBA – Balkan Indian Business Association) având misiunea de a facilita accesul companiilor din țările balcanice pe piața din India.

De asemenea, expoziția va cuprinde conferințe și întâlniri de afaceri cu potențiali parteneri locali. Balkan Bazaar este o platformă directă și eficientă de promovare economică și culturală.

Principalele domenii de interes precum și categoriile de produse ce pot fi prezentate sunt:

1) Alimente și băuturi, respectiv produse alimentare prelucrate și congelate; carne; produse proaspete; lactate; pâine și produse de panificație; vinuri și băuturi; produse organice; uleiuri comestibile;

2) Bunuri de consum și cosmetice;

3) Turism;

4) Floricultură;

5) Artizanat;

 

Evenimentul va avea loc în Parade Ground, Sector 17, Chandigarh, India, în perioada 26-29 octombrie 2018.

Prețul unui stand standard este de 1350 USD.

Organizatorii vor oferi condiții preferențiale pentru logistică, respectiv transportul mărfurilor din porturile Varna și Burgas, cazare la hotel (30-50 USD de persoană) și bilete de avion de până la 600 USD.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, vă rugăm să contactați organizatorii la adresa de email: info@balkan-indian.com . Website-ul evenimentului este www.balkan-india.com/en .

Details

Start:
26 octombrie, 2018
End:
29 octombrie, 2018