Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Caspian – Black Sea Forum. Beyond energy

22 noiembrie, 2017 @ 09:00 - 13:00

caspian forum ro-min

Camera de Comerţ şi Industrie a României în parteneriat cu reprezentanțele diplomatice ale Azerbaidjanului, Georgiei, Kazahstanului și Turkmenistanului organizează în 22 noiembrie a.c., în intervalul orar 9:30 – 13:00, la CCIR Business Center, forumul informativ „Caspian – Black Sea Forum. Beyond energy”.

Evenimentul are scopul de a prezenta specificul de afaceri din țările enumerate mai sus și de a furniza informații concrete și relevante pentru companiile și organizațiile de afaceri românești interesate de aceste piețe.

Vor fi prezentate oportunitățile comerciale și modalitățile de accesare a acestor piețe precum și informații specifice cu privire la potențiale provocări cu care se pot confrunta firmele românești, cum ar fi reglementările vamale și comerciale sau diferențele culturale.

În cadrul acestui eveniment, participanții vor putea adresa întrebări și vor beneficia de sesiuni private de consultare cu reprezentanții comerciali ai statelor implicate.

De asemenea, această acțiune vă oferă posibilitatea de a degusta vinuri georgiene și de a obține materiale informative utile pentru accesul pe piețele menționate.

Agenda preliminară a evenimentului și formularul de înscriere se regăsesc în anexă.
Agenda preliminară Formular de  înscriere

Limba de lucru va fi engleză.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se fac până la data de 17 noiembrie a.c.
 

Details

Date:
22 noiembrie, 2017
Time:
09:00 - 13:00

Venue

Amfiteatrul Al. I. Cuza
CCIR Business Center - Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3
Bucureşti, 030982