Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO

5 noiembrie, 2018 - 10 noiembrie, 2018

banner china targul imp ro-min

CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO (CIIE), primul târg internațional destinat exclusiv importurilor pentru piața chineză, va avea loc în perioada 5-10 noiembrie, a.c. la Shanghai.

Inițiativă a președintelui R.P. Chineze, E.S. dl. Xi Jinping, CIIE va găzdui expozanți din peste 100 de țări care vor avea oportunitatea de a se întâlni cu peste 150,000 de companii chineze și străine specializate în importuri, distribuție și comerț.

Evenimentul este dedicat producătorilor și exportatorilor străini din domenii precum: echipamente electronice și electrocasnice, textile, accesorii și produse de larg consum, industria auto, tehnologii inovatoare, produse alimentare, echipamente medicale, produse cosmetice, echipamente industriale automatizate, turism, cultură și educație, design, echipamente și soluții IT, etc.

Având în vedere că R.P. Chineză estimează importuri de peste 10,000 miliarde USD în următorii 5 ani, CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO reprezintă o oportunitate unică pentru companiile românești de a-și promova produsele și de a identifica parteneri chinezi stabili cu sprijinul cărora să își poată extindă activitatea pe piața chineză.

În anexă , vă rugăm să regăsiți o prezentare detaliată a CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO, iar pentru detalii și confirmarea participării, vă rugăm să contactați persoana responsabilă din cadrul CCIR, dl. Ștefan Voinea, la adresa de email stefan.voinea@ccir.ro sau la numărul de telefon: 0374.474.358 / 0374.474.409.

Details

Start:
5 noiembrie, 2018
End:
10 noiembrie, 2018