Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Conferința Internațională din Kuwait pentru Reconstrucția și Dezvoltarea Repulicii Irak

12 februarie - 14 februarie

banner kuwait-min

Avem plăcerea să vă informăm că în perioada 12-14 februarie a.c, se va desfășura în Statul Kuwait, Conferința Internațională de Reconstrucție și Dezvoltare a Irakului, organizată de Camera de Comerț și Industrie din Kuwait (KCCI) împreună cu Banca Mondială (BM), Comisia Națională de Investiții din Republica Irak  și Fondul Kuwait pentru Dezvoltarea Economică Arabă (KFAED). În cadrul evenimentului va avea loc și un seminar intitulat Invest in Irak, la care vor participa investitori din întreaga lume.

Autoritățile Republicii Irakul vor prezenta o serie de studii de fezabilitate și licențele pentru 60 de proiecte cheie de investiții, cu o valoare totală ce depășește 85 de miliarde de dolari. BM va susține aceste proiecte prin oferirea de garanții financiare, compensarea pierderilor și sprijin în prospectarea pieței. Această conferință este prima inițiativă de acest gen care va fi susținută de BM și va viza exclusiv investițiile în Irak.

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, prin posibilitatea de extindere a activității pe o piaţa extra – comunitară, vă rugăm să regăsiți anexate principalele proiecte de investiții ce vor fi prezentate în cadrul evenimentului.

 

Proiecte de Investiții

 

Pentru informații suplimentare și înscrieri, vă rugăm să accesați platforma electronică a Conferinței, http://www.kuwaitchamber.org.kw/KICRI .

Termenul limită de înscriere este data de 4 februarie a.c.

Details

Start:
12 februarie
End:
14 februarie