Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

”Doing business in Latin America”

29 martie, 2017 @ 08:45 - 13:30

DOING BUSINESS

Camera de Comerţ şi Industrie a României împreună cu programul ELANBiz (European and Latin American Business Services) organizează în data de 29 martie 2017, la CCIR Business Center un seminar de cunoaştere a pieţelor din America Latină.

În perspectiva organizării seminarului de afaceri ”Doing business in Latin America”, domnul Virgil Goagă, director Director Relaţii Externe, a stabilit întâlniri de lucru cu ambasadorii statelor din America Latină – Argentina, Brazilia și Chile – incluse în programul ELANBiz, partenerul CCIR la acest eveniment.

În data de 6 martie 2017, domnul Virgil Goagă a primit vizita Ambasadorului Republicii Argentina, E.S. dl. Felipe Alvarez de Toledo. În data de 8 martie 2017, domnul director a avut întrevederi cu Ambasadorul Republicii Chile în România, E.S. dl. Jose Miguel Menchaca şi cu Ambasadorul Braziliei în România, E.S. dl. Eduardo Augusto Ibiapina de Seixas.

Seminarul ”Doing business in Latin America” are scopul de a prezenta specificul de afaceri din America Latină, mai exact din Argentina, Brazilia, Chile și Mexic precum și de a furniza informații concrete și relevante pentru companiile și organizațiile de afaceri românești interesate de accesarea acestor pieţe. Vor fi prezentate și explicate potențialele provocări cu care se pot confrunta firmele românești în America Latină, cum ar fi reglementările vamale sau încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

De asemenea, vor fi abordate sectoarele economice cu potențial competitiv, relevante pentru dezvoltarea unor parteneriate cu statele din America Latină. Printre acestea se numără: tehnologia informației și comunicațiilor; industria farmaceutică; industria auto și componente; lemn și mobilă; precum și turism și ecoturism.

În calitate de speakeri ai evenimentului vor fi invitați reprezentanții ai patru organizații de notorietate: European and Latin American Business Services – ELANBiz, European & Latin American Technology Based Business Network – ELANnetwork, Intellectual Property Rights Small Medium Enterprises Helpdesk – IPR SME Helpdesk și KPMG România. De asemenea, vor fi prezenți reprezentanții diplomatici, la nivel de ambasador și consilier comercial, ai celor patru state.

Taxa de participare este de 100 Lei + TVA/persoană.

Înscrierile şi plata se vor face până la data de 27 martie 2017.

Persoana de contact pentru acest eveniment este doamna Sabina Strîmbovschi, Consilier Biroul Organizaţii Europene şi Internaţionale, sabina.strimbovschi@ccir.ro, tel +40374 474 357.

Descarcă formularul de participare Agenda evenimentului

Details

Date:
29 martie, 2017
Time:
08:45 - 13:30

Venue

Amfiteatrul Albastru
CCIR Business Center - Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3
Bucureşti, 030982

Organizer

CCIR
Phone:
021 319 00 93
Website:
www.ccir.ro