Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Eveniment de business-matching pentru achiziția de piese și componente 2020

28 februarie @ 09:00 - 17:30

Stimata Doamnă/Stimate Domn,

Camera de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu Organizația Japoneză pentru Comerț Exterior – JETRO, vă invită să participați la “Evenimentul de business-matching pentru achiziția de piese și componente 2020” ce va avea loc pe data de 28 februarie 2020, la CCIR Business Center, Bdul. Octavian Goga, nr.2, sala “Aurel Ghibuțiu”, sector 3, București, între orele 09:00 – 17:-30.

În cadrul acestor întâlniri, companii Japoneze din România și din alte țări doresc să poarte discuții cu potențiali furnizori, în vederea achiziționării de piese și componente din material plastic, cauciuc, metal, pentru echipamente și scule industriale, componente electronice, etc.

Participarea este gratuită.

Vă rugăm să completați documentul “Application Form for Suppliers” și să il trimiteți prin e-mail la RUB@jetro.go.jp , telefon (+40 21) 310-6801.

Documente atașate:

  1. Invitație pentru furnizori – Informații privind organizarea și desfășurarea evenimentului
  2. Lista de piese și componente solicitate de către achizitorii japonezi – Lista companiilor japoneze participante și produsele de care acestea sunt interesate.
  3. Formular de înregistrare pentru furnizori – Vă rugăm, completați fără a omite nici o rubrică

Așteptăm cu interes răspunsul dvs. și vă stăm la dispoziție pentru detalii. Termenul limită pentru înregistrare este 17 februarie 2020.

Details

Date:
28 februarie
Time:
09:00 - 17:30