Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Eveniment ELAN Network Chile 2017 ”Technologies and Business Models for the Energy Challenges of the 21st Century”

23 octombrie, 2017 - 24 octombrie, 2017

santiago en

Camera de Comerț și Industrie a României, în calitate de reprezentant al mediului de afaceri românesc și partener al European and Latin American Technology based Business Network (ELANNetwork) are plăcerea de vă aduce la cunoștință evenimentul pe tema Technologies and Business Models for the Energy Challenges of the 21st Century, care va avea loc în perioada 23-24 octombrie 2017, în Santiago, Chile.

Acest eveniment are scopul de a identifica parteneri internaționali de încredere și de a dezvolta o rețea consolidată de afaceri în vederea dezvoltării a noi tehnologii, care să aibă capacitatea de a face față provocărilor energetice din secolul 21.

Participarea la eveniment este gratuită.

Pentru încurajarea participării companiilor europene la acest seminar, ELANNetwork oferă posibilitatea rambursării cheltuielilor de călătorie pentru reprezentanții întreprinderilor participante până la 1200 de euro.

Criteriile de eligibilitate se găsesc aici.

Având convingerea că acest program va aduce beneficii semnificative companiei pe care o reprezentaţi, vă invităm să vă înregistrați la acest eveniment cât mai curând posibil, accesând următorul link http://www.elannetwork.org/content/2017-chile-event.

 

Details

Start:
23 octombrie, 2017
End:
24 octombrie, 2017