Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Facilitarea Comerțului Extracomunitar

8 iunie, 2023 @ 11:00 - 14:00

1bis_Facilitarea comert

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Asociația Națională Profesională a Lucrătorilor Vamali din România (ANPLVR) au plăcerea să vă invite la dezbaterile prilejuite cu ocazia conferinței „Facilitarea Comerțului Extracomunitar”, care se va desfășura în ziua de 8 iunie 2023, începând cu ora 11:00, la sala Aurel Ghibuțiu, sediul CCIR Business Center.

Evenimentul aduce în discuție subiecte de interes pentru mediul de afaceri precum: găsirea de soluții practice pentru fluidizarea comerțului cu state terțe, facilitarea circulației mărfurilor cu risc scăzut astfel încât Autoritatea vamală să-și concentreze eforturile în vederea efectuării unor controale riguroase asupra mărfurilor cu risc ridicat.

În cadrul conferinței, reprezentanții Autorității Vamale Române, Administrației publice locale, reprezentanții firmelor importatoare și ai firmelor exportatoare, ai comisionarilor vamali, transportatorii și reprezentanții mediului de afaceri vor discuta pentru a face cunoscute direct problemele reale cu care se confruntă operatorii economici și pentru a găsi modalități posibile de soluționare a acestora.

De asemenea, vor fi prezentate principalele măsuri adoptate sau care urmează a fi implementate de Autoritatea Vamală Română pentru fluidizarea operațiunilor de tranzit și control vamal, se vor propune soluții pentru fluidizarea traficului pe infrastructura rutieră adiacentă birourilor vamale, problemele constatate în aplicarea procedurilor de tranzit și de control vamal de către personalul vamal în relația cu firmele implicate în comerțul extracomunitar, problemele constatate de către personalul firmelor implicate în comerțul extracomunitar în relația cu procedurile vamale de control și interacțiunea cu personalul vamal.
 
Inregistrarile pentru sesiunea de maine s-au incheiat. Va asteptam cu interes la urmatorul eveniment!
 

Agendă

agenda

 

Înscrierea la eveniment va fi confirmată de către organizatori cu 2 zile înainte de eveniment. Doar participanții care au primit confirmare de participare din partea organizatorilor pot lua parte la eveniment.

 

Details

Date:
8 iunie, 2023
Time:
11:00 - 14:00