Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forum de afaceri: Oportunități de colaborare între statele membre ale Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră și Republica Belarus

28 mai - 31 mai

forum Belarus 1-min

Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea de a vă informa că în perioada 28 – 31 mai 2018, la Minsk (Belarus) se va organiza un forum de afaceri intitulat: Oportunități de colaborare între statele membre ale Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră* și Republica Belarus.

Evenimentul organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Belarus în colaborare cu Adunarea Plenară a Cooperării Economice la Marea Neagră își dorește să prezinte participanților potențialul de dezvoltare al Republicii Belarus în domenii precum: investiții, domeniul comerțului, financiar și al turismului.

Invitația de participare se adresează, în mod special, companiilor care au ca obiect de activitate turismul sau producția de vinuri și doresc prospectarea potențialului de afaceri din Belarus, în vederea încheierii unor contracte de colaborare.

Menționăm că participanții trebuie să suporte cheltuielile de transport, masă și cazare.

Lucrările forumului vor avea loc în limbile: engleză, rusă și turcă.

Pentru mai multe detalii vă rugăm consultați programul din anexă iar în ceea ce privește participarea vă rugăm să vă adresați doamnei Diana Popa, diana.popa@cdep.ro și tel. +40214141435.
Anexă

* Înființată la 25 iunie 1992, la Istanbul (Turcia), Organizația de Cooperare Economică la Marea Neagră (OCEMN) are drept scop principal dezvoltarea cooperării, păcii, stabilității și prosperității în regiunea Mării Negre.

OCEMN este alcătuită din 12 state member: Azerbaidjan, Albania, Armenia, Bulgaria, Grecia, Georgia, Republica Moldova, Federația Rusă, România, Serbia, Turcia și Ucraina.

Details

Start:
28 mai
End:
31 mai