Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forum de Afaceri România – China

1 iulie

2 ro_Romania China

Camera de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu Consiliul Chinez pentru Promovarea Comerțului Internațional al provinciei Zhejiang, vă invită să participați la Forumul economic România – China, organizat luni, 1 iulie 2024, la hotel InterContinental Athénée Palace Bucharest, sala Le Diplomate, începând cu ora 14:00 (13:30 – înregistrare).

Evenimentul se va desfășura în marja vizitei vice guvernatorului provinciei Zhejiang, prilej cu care în țara noastră va sosi o delegație compusă din companii reprezentative chineze din următoarele domenii de activitate: energie, IT&C, transporturi, industria automotive, turism și industria textilă. De asemenea, la eveniment vor participa și un număr de companii chineze specializate pe importul și exportul de mărfuri.

Pentru mai multe informații cu privire la formatul evenimentului, vă rugăm să consultați Agenda Forumului economic România – China.

 

Având certitudinea că acest eveniment prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața chineză, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă rog să regăsiți alături de această invitație formularul de înscriere online:

 

Vă informăm că participarea la eveniment este posibilă în limita locurilor disponibile.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Termenul limită pentru înregistrare este 28 iunie 2024.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vă adresați domnului Alexandru Dumitru, consilier în cadrul Biroului Relații Bilaterale, e-mail: alexandru.dumitru@ccir.ro, tel +4 0374 474 382.

Details

Date:
1 iulie