Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forum de Afaceri România – Vietnam

15 aprilie, 2019

Forumul de Afaceri România - Vietnam-min

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) va găzui Forumul de Afaceri România – Vietnam, ce se va desfășura  luni, 15 aprilie 2019 la CCIR Business Center din Bd. Octavian Goga, nr.2, București, începând cu ora 10:30 (înregistrare).

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Socialiste Vietnam, în marja vizitei oficiale la București a E.S. domnul Nguyen Xuan Phuc, Prim Ministru al R.S. Vietnam, ce va fi însoțit de o delegație de afaceri.

Avem plăcerea de a vă invita să participați la acest eveniment de referință, în cadrul căruia veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii vietnameze din domenii precum: petrol și gaze, textile, agricultură, produse alimentare, IT, turism, transport și logistică, energie, telecomunicații, instituții financiare și bancare, comerț, construcții civile și industriale, produse farmaceutice.

Lista preliminară a delegației de afaceri din Vietnam poate fi accesată mai jos:

Lista preliminară

Agenda evenimentului poate fi accesată mai jos:

Agenda

Taxa de participare este de 200 lei (fără TVA) / persoană, în limita locurilor disponibile.

Cu speranţa că evenimentul prezintă interes pentru dumneavoastră, vă rugăm să vă înregistrați prezența prin intermediul formularului de înscriere online disponibil mai jos:

Formular de înscriere

Accesul la eveniment va fi permis doar în baza confirmării înscrierii ce va fi transmisă de către CCIR ulterior înregistrării online.

Aşteptăm cu interes răspunsul dumneavoastră până cel târziu la data de 12 aprilie a.c, iar pentru detalii vă rugăm să îl contactaţi pe domnul:

Eveniment sponsorizat de: Komitat 1200x300-min

Details

Date:
15 aprilie, 2019