Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

„Forum de afaceri TRILATERAL”

14 iunie, 2018

forum trilateral ro (1)-min

Camerele de Comerț și Industrie din România, Ucraina și Republica Moldova invită companiile din cele trei țări să participe la cea de a doua ediție a Forumului de Afaceri TRILATERAL România – Ucraina – Republica Moldova, ce va fi organizat la Suceava (sediul CCI Suceava), în data de 14 iunie 2018.

Această platformă de networking reprezintă ocazia perfectă pentru a identifica noi parteneri din Ucraina și Republica Moldova și o oportunitate deosebită pentru impulsionarea proiectelor transfrontaliere din regiune.

Subliniem, de asemenea, că cele două țări vecine (Ucraina și Republica Moldova) au semnat cu U.E. Acorduri de Asociere ce au un important impact în zona economică și oferă avantaje și tarife preferențiale partenerilor externi.

În contextul celor prezentate mai sus, suntem convinși că evenimentul reprezintă o bună oportunitate pentru compania dumneavoastră de a-și consolida relațiile economice cu partenerii din cele două țări și de a identifica noi parteneri, beneficiind de noile reglementări în ceea ce privește comerțul bilateral.

Participarea la forum este gratuită, fiecare participant urmând să își acopere costurile privind deplasarea și cazarea.

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați reprezentanții CCI Suceava la tel. +40230521506 și e-mail: office@ccisuceava.ro sau persoana de contact din cadrul CCIR, dl. Petru Russu, Consilier, Biroul Relații Bilaterale, e-mail: petru.russu@ccir.ro și tel +40374474358.

Informații de background:

Prima ediție a forumului a fost organizată la Cernăuți (Ucraina), sub patronajul Camerelor de Comerț și Industrie și s-a bucurat de prezența unui număr de peste 100 de participanți (reprezentanți ai mediilor de afaceri din cele trei țări alături de reprezentanți ai autorităților locale și centrale).

Details

Date:
14 iunie, 2018