Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forum economic bilateral România – Republica Islamică Iran

9 noiembrie, 2016

ro-irannnn-ro

În data de 9 Noiembrie 2016, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza un Forum de afaceri multisectorial, la CCIR Business Center, dedicat identificării unor noi oportunităţi de afaceri şi dezvoltării relaţiilor economice şi comerciale dintre companiile din România şi Republica Islamică Iran.

Evenimentul va avea loc în contextul vizitei la București a E.S. domnul Mohammad Javad Zarif, Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Islamice Iran și se va bucura de prezența domnului Costin Borc, viceprim-ministru, ministru economiei, comerțului și relațiilor cu mediul de afaceri . Prezenţa înalților demnitari conferă garanţia participării unor companii relevante care pot răspunde intereselor dumneavoastră de afaceri din această țară.

În cadrul Forumului multisectorial vor fi organizate sesiuni de discuții business-to-business cu companii reprezentative din R.I. Iran, din sectoare precum energie, transport, industria medicală, minier, bancar, echipamente agricole, piese auto, construcții.

Obiectivul acestui Forum este facilitarea pătrunderii pe piața iraniană a companiilor românești și intensificarea comerțului de mărfuri și servicii.

Având convingerea că această inițiativă reprezintă un mijloc eficient pentru companiile românești de a-și extinde activitatea comercială pe această piață extra-comunitară importantă, vă invităm să participați la acest eveniment.

Pentru orice informaţii suplimentare, pe care le consideraţi necesare, va rugăm să ne contactaţi la adresa de email razvan.parvulescu@ccir.ro, sau la telefon 0731.313.106.

 

Details

Date:
9 noiembrie, 2016

Venue

Amfiteatrul Al. I. Cuza
CCIR Business Center - Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3
Bucureşti, 030982