Loading Events

« All Events

Forum on-line de afaceri ROMÂNIA – REPUBLICA MOLDOVA

15 iulie

1 banner forum online de afaceri Ro-Rep Moldova

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCIRM) vă invită în data de 15 iulie 2020, să participați la Forumul Online de Afaceri România –Republica Moldova.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei electronice ZOOM, începând cu orele 10:00 (orele 09.30 înregistrare). Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail, precum și instrucțiunile de  conectare.

Forumul are ca principal obiectiv promovarea schimburilor comerciale între România și Republica Moldova și de aceea o importanță deosebită va fi acordată întâlnirilor B2B, organizate în spații virtuale individualizate, în cadrul cărora firmele vor avea prestabilite intervale de timp.

Domeniile de interes sunt preponderent axate pe sectorul agroalimentar (inclusiv viticultură) și industria ușoară, fără a fi excluse și alte sectoare economice care ar putea face obiect de interes pentru compania dumneavoastră, pe relația cu piața economică a Republicii Moldova.

Participarea la Forum este gratuită.

Înregistrare: Formular de înregistrare

Deschidere: 06 iulie 2020

Închidere: 13 iulie 2020

Agenda preliminară a evenimentului este disponibilă aici: Agendă

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați doamnei

Details

Date:
15 iulie