Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forumul de afaceri al Parteneriatului Estic, 25 iunie, JW Marriott Grand Hotel București

25 iunie, 2019

banner forum EAP-min

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) are plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a șasea ediție a Forumului de afaceri al Parteneriatului Estic (PaE), organizat de Președinția României la Consiliul Uniunii Europene, cu sprijinul Comisiei Europene, care va avea loc în data de 25 iunie 2019, la București, România.

Forumul se va desfășura la JW Marriott Grand Hotel București începând cu ora 08:30 și va reuni, în egală măsură, oficiali guvernamentali și reprezentanți ai mediului de afaceri din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina, precum și din statele membre ale UE.

Forumul va fi deschis de către prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă. De asemenea, și alți vorbitori de rang înalt au confirmat participarea.

Prima parte a evenimentului include o sesiune de deschidere și două paneluri privind industria IT și comerțul electronic, în timp ce sesiunea de după-amiază este dedicată întâlnirilor B2B și B2G. Traduceri simultane în limbile engleză și rusă vor fi asigurate pe parcursul întregului eveniment.

Participarea la forum este gratuită, însă este obligatorie înregistrarea online până la data de 15 iunie, urmată de confirmarea transmisă de organizator, în limita locurilor disponibile.

Pentru a vă identifica cu ușurință partenerii de afaceri, vă încurajăm să oferiți o scurtă descriere a profilului companiei dumneavoastră în ultimul câmp din formularul de acreditare intitulat ”Other remarks”.

Înregistrare online

La acest eveniment vor avea prioritate companiile care activează în domeniile: IT, industrie și comerț electronic.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultați site-ul evenimentului: http://eapbusinessforum2019.ro/

 

Details

Date:
25 iunie, 2019