Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forumul de afaceri: ”Innovations: Successful Tool for Competitiveness”

4 decembrie, 2018

Forum Croatia-min

Camera de Comerț și Industrie a României vă informează cu privire la  Forumul de afaceri: ”Innovations: Successful Tool for Competitiveness”, organizat de Camera de Economie a Croației, ca parte a Summit-ului Inițiativa Central Europeană, ce va avea loc la Zagreb, Croația, în data de 4 decembrie 2018.

Forumul de afaceri va găzdui atât reprezentanți ai autorităților centrale și locale cât și exponenți ai mediului de afaceri din statele membre Inițiativa Central Europeană iar tema principală a evenimentului o reprezintă importanța mijloacelor de inovare pentru dezvoltarea economică.

Reprezentanții mediului de afaceri care doresc să participe la eveniment se vor ȋnregistra on-line accesând link-ul https://www.hgk.hr/poslovni-forum-inovacijama-do-konkurentnosti-najava (termen limită 30 noiembrie a.c.).

Persoana de contact pentru eveniment este domnul Vinko Mostarak, Camera de Economie a Croației, email: vmostarac@hgk.hr , tel: +385 1 456 1562.

Întâlnirile vor avea loc pe parcursul zilei de 4 decembrie, ȋncepând cu orele 8:30, la Hotel Westin, Izidora Krṧnjavoga 1, Panorama Conference hall. Totodată, organizatorii recomandă hotelul Westin Zagreb (www.westin.com/zagreb; tel: +385 1 4892 000) pentru cazare, date fiind tarifele preferențiale obținute pentru delegațiile străine participante la eveniment.

Participarea la eveniment a reprezentanţilor firmelor este gratuită, transportul și cazarea fiind asigurate din surse proprii. După înregistrare, vă rugăm să confirmați acest lucru și la CCIR, la adresa diana.popescu@ccir.ro.

 

Details

Date:
4 decembrie, 2018