Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forumul de afaceri și investiții România – Emiratele Arabe Unite

17 aprilie

ok final banner forum EAU-min

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) organizează marți, 17 aprilie  2018, Forumul de afaceri și investiții România – Emiratele Arabe Unite, ce urmează să se desfășoare începând cu ora 14.30 (14.00 înregistrare) la CCIR Business Center, Sala Aurel Ghibuțiu, Bulevardul Octavian Goga, nr.2, București.

Avem plăcerea de a vă invita să participați la acest eveniment de referință, în cadrul căruia veți avea oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii emirateze din domenii precum: agricultură și industrie  alimentară, infrastructură, imobiliare și industrie hotelieră; sănătate, tehnică medicală și farmaceutice; energie (petrol, gaze, energie regenerabilă), aviație, tehnologii de vârf și IT, comerț și investiții.

Menționăm că forumul are loc în marja Comisiei Mixte de Cooperare Interguvernamentală România – Emiratele Arabe Unite și va beneficia de prezența unor înalți demnitari din cele două state.

Având în vedere interesul ridicat al delegației de afaceri din EAU de a discuta proiecte concrete de cooperare cu companii românești, considerăm că participarea la acest eveniment reprezintă o bună oportunitate de afaceri pentru compania dumneavoastră.

Agenda evenimentului și lista companiilor participante din Emiratele Arabe Unite vor fi puse la dispoziția dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Limba de lucru va fi engleză.

Taxa de participare este de 200 lei / persoană (TVA inclus).

Pentru participare, vă adresăm rugămintea de a vă înscrie utilizând formularul anexat, până la data de 13 aprilie 2018.
Formular  
Lista companiilor private și de stat din EAU, participante la Forumul de Afaceri România-EAU
Lista companiilor  

Agendă eveniment  
Persoana de contact pentru acest eveniment este domnul Răzvan Pârvulescu, Consilier, Biroul  Relații Bilaterale

 

Details

Date:
17 aprilie