Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forumul de Afaceri Uniunea Europeană – Ghana

13 iunie - 14 iunie

forum ghana-min

Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea de vă invita să participați la Forumul de Afaceri Uniunea Europeană – Ghana, care va avea loc la Accra, Ghana, în perioada 13 – 14 iunie 2019.

Forumul este organizat de către Delegația Uniunii Europene împreună cu  Ministerul de Finanțe al Ghanei și are scopul de a îmbunătăți forța de muncă și dezvoltarea durabilă. La eveniment vor participa oameni de afaceri și reprezentanți ai instituțiilor publice care au reușit să dezvolte și să implementeze tehnologii eficiente destinate creșterii economiei globale.

Companiile în căutare de soluții practice vor avea posibilitatea să discute cu reprezentanții mediului de afaceri din Ghana și Europa, exploatând oportunitățiile de investiții și parteneriate prin întâlniri B2B. Mai mult, vor fi prezentate portofolii de garanții valabile pentru investitori, oferite de bănci internaționale de dezvoltare și instrumente de finanțare în contextul planului de investiții al Uniunii Europene. Sectoarele prioritare pentru finanțare sunt: energie și agricultură durabilă, întreprinderi mici și mijlocii, antreprenori rurali și agroindustrie.

Înscrierea la forum este gratuită, însă este recomandată înregistrarea online, care poate fi efectuată mai jos:
Formular on-line

Pentru mai multe informații, nu ezitați să o contactați pe doamna:

Details

Start:
13 iunie
End:
14 iunie