Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forumul Economic România – Ungaria

9 aprilie, 2021 @ 11:00 - 17:00

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) în colaborare cu Agenția de Promovare a Exportului (HEPA) din Ungaria vă invită să participați vineri, 09 aprilie 2021, la Forumul Economic România – Ungaria, organizat în marja celei de-a VIII-a sesiune a Comisiei Mixte Guvernamentale de Cooperare Economică România – Ungaria, la Budapesta, ce va fi co-prezidată de domnul Claudiu-Iulius-Gavril Năsui, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) alături de domnul Peter Szijjarto, Ministrul Afacerilor Externe și al Comerțului Exterior din Ungaria.

 

Sesiunea plenară va fi completată în data de 09 aprilie a.c. de un forum economic cu reprezentanții mediului de afaceri din cele două țări și se va desfășura la hotel Marriott din Budapesta începând cu orele 12.00.

 

Evenimentul se adresează tuturor companiilor din România interesate de piața economică din Ungaria, cu accent pe următoarele sectoare: agricultură și industrie alimentară, industria chimică, industria auto, finanțe, sănătate, turism, logistică, IT, electronică și  inginerie mecanică, industria maselor plastice, protecția mediului

 

Participarea la Forum este gratuită. Termenul limită pentru înregistrare este 26 martie 2021.

 

Înregistrare:

Deschidere:16 martie 2021

Închidere: 26 martie 2021

 

Înscrierile se vor efectua completând formularul on-line disponibil mai jos:

Formular online

………………………………………………….

Agenda preliminară a evenimentului este disponibilă aici:

Agendă

Link listă preliminară a companiilor ungare

 

Vă aducem la cunoștință că Forumul Economic România-Ungaria se va desfășura în deplină siguranță, cu respectarea strictă a procedurilor de protecție, impuse de pandemia COVID-19. De asemenea, autoritățile vamale ungare vor facilita accesul pentru toți membrii delegației României. Referitor la aranjamentele logistice, acestea vor fi realizate individual de fiecare companie participantă.

 

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați doamnei Diana Popescu, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: diana.popescu@ccir.ro, tel +40374474360.

Details

Date:
9 aprilie, 2021
Time:
11:00 - 17:00