Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forumul trilateral de afaceri Republica Moldova – România – Ucraina

30 mai, 2019

forum trilateral m ro u-min

Camera de Comerț și Industrie a României în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui are plăcerea să vă invite să participați la cea de-a treia ediție a FORUMULUI TRILATERAL DE AFACERI REPUBLICA MOLDOVA-ROMÂNIA-UCRAINA.

Evenimentul  se va  desfășura  la Chișinău, joi, 30 mai, între orele 14.30-16.00 și va fi parte componentă  a  Forumului de Investiții ”Chișinău 2019” care va începe pe 30 mai 2019, conform AGENDEI de mai jos.
Agenda

Locația: Radisson Blu Leogrand Convention Center, Strada Mitropolit Varlaam 77, Chisinau.

Deplasarea companiilor este pe cont propriu, iar participarea la evenimentul propriu-zis este gratuită, cu condiția înregistrării prealabile prin completarea până la 28 mai 2019 a formularului on-line de mai jos.
Formular on-line

Pentru cei care doresc să beneficieze de servicii care includ transportul, CCIA Vaslui organizează deplasarea cu autocarul pe ruta Vaslui-Chișinău-Vaslui. Detalii pot fi accesate în curând la următorul link: http://www.ccivs.ro/

Ca și la edițiile anterioare, forumul de afaceri va avea o structură multisectorială, oferind  cadrul optim pentru extinderea afacerii dvs. printr-un dialog direct cu firmele participante din statele vecine.

Pentru detalii rugăm să vă adresați domnului:

Details

Date:
30 mai, 2019