Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Forumul “Tunisia Business Export”

12 decembrie, 2019 - 13 decembrie, 2019

banner 1

Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea să vă informeze că în perioada 12-13 decembrie 2019, va avea loc a doua ediție a Forumului “Tunisia Business Export” în Sfax, Tunisia. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie din Sfax (CCIS) cu scopul de a promova producătorii tunisieni pe piața internațională și, totodată, de a oferi șansa companiilor străine interesate de a se familiariza cu produsele tunisiene.

 

Forumul “Tunisian Business Export” se va axa pe următoarele domenii: industria alimentară, produse pentru sănătate, produse cosmetice și va cuprinde patru secțiuni: o expoziție, întâlniri B2B pentru companiile participante, o conferință internațională “Economia tunisiană, previziuni pentru viitor” și trei ateliere (Modalități de a intra pe piața asiatică, Modalități de a intra pe piața africană, Modalități de a intra pe piața Americii de nord).

 

Lista expozanților tunisieni se găsește pe website-ul oficial al evenimentului www.tunisiaexport.org. Companiile interesate se pot înscrie prin formularul online din cadrul website-ului oficial, în secțiunea Formular de înscriere.

Details

Start:
12 decembrie, 2019
End:
13 decembrie, 2019