Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Împreună împotriva risipei alimentare, împreună împotriva sărăciei

3 noiembrie, 2016 @ 10:00 - 14:00

ro

INVITAȚIE

În data de 03 noiembrie 2016, Camera de Comerț și Industrie a României  în parteneriat cu Asociația pentru Colectarea și Distribuția Alimentelor , vă invită să participați la o dezbatere publică intitulată “Împreună împotriva risipei alimentare, împreună împotriva sărăciei ”.

Scopul evenimentului este de a identifica împreună cele mai bune soluții pentru combaterea acestui fenomen și de a stabili parteneriate strategice cu cei mai importanți „actori” implicați: instituții publice, organizații non-guvernamentale, producători agro-alimentari, hypermarket-uri și supermaket-uri, magazine alimentare, cantine, restaurante, hoteluri.

Inițiativa își propune să ofere posibilitatea desfășurării unor discuții deschise între participanții și actorii relevanți în acest domeniu

Invitati speciali la eveniment:

Federația Europeană a Băncilor de Alimente (FEBA), rețea care este activă de peste 30 de ani în acest domeniu și care reunește membri afiliați din toate statele Uniunii Europene.

Evenimentul va avea loc pe data de 03 noiembrie 2016, în intervalul orar 10:00 – 14:00 la CCIR Business Center, Amfiteatrul Al.I.Cuza – etaj 4, tronson III, intrarea E.

Accesul la acest eveniment este GRATUIT în limita locurilor disponibile.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de participare.

Persoana de contact din cadrul Camerei Naţionale este dna Rodica Vîrtopeanu, Şef Birou Organizare Evenimente, Departamentul Economic, Resurse Umane și Administrativ, tel: 0374.474.411, fax: 021.311.21.10, e-mail: rodica.virtopeanu@ccir.ro

Accesul la acest eveniment este GRATUIT în limita locurilor disponibile.

Details

Date:
3 noiembrie, 2016
Time:
10:00 - 14:00

Venue

Amfiteatrul Al. I. Cuza
CCIR Business Center - Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3
Bucureşti, 030982