Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Instrumente europene financiare și non-financiare pentru mediul de afaceri din România

26 aprilie

banner instrumente europene-min

Locația: Reprezentanța Comisiei Europene în România

Camera de Comerț și Industrie a României şi Reprezentanţa Comisiei Europene în România vă invită să luați parte la workshop-ul Instrumente europene financiare și non-financiare pentru mediul de afaceri din România, care va avea loc la sediul Reprezentanței Comisiei Europene (Vasile Lascăr 31, București), în sala Nicolae Titulescu, et. 1, în data de 26 aprilie 2018.

Temele discutate în cadrul workshop-ului vor include informații despre instrumentele de finanțare disponibile – fonduri structurale, programul de competitivitate a întreprinderilor mici și mijlocii (COSME), planul Juncker și investițiile strategice și perspectivele finanțărilor disponibile în perioada post-2020. În același timp, vor fi prezentate instrumentele tehnice puse la dispoziția companiilor pentru a-și îmbunătăți capacitatea de atragere a fondurilor europene.

Vor lua cuvântul atât oficiali europeni, direct responsabili de fondurile disponibile pentru România și din cadrul organismelor financiare europene, cât și oficiali români și reprezentanți ai mediului de business local. Workshop-ul va asigura cadrul necesar pentru dezbatere și informare, fiind o platformă de comunicare între mediul public și cel privat.

Participarea la acest eveniment este gratuită și necesită înregistrare prealabilă, prin formularul de înregistrare online, disponibil mai jos.

Vă mulțumim pentru interesul crescut arătat față de acest eveniment. Din păcate, nu mai putem accepta înregistrări pentru această întâlnire, însă vă rugăm să transmiteți datele dvs. la adresa adrian.marica@ccir.ro și vă vom contacta pentru demersuri similare viitoare.
 
 
Agenda  

Details

Date:
26 aprilie