Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Misiune economică în Algeria

24 februarie - 27 februarie

mis ec Algeria ro

Camera de Comert si Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Algeriei (CACI) și cu Ambasada României în Republica Algeriană Democratică și Populară vă invită să participați, în perioada 24-27 februarie 2019, la Misiunea economică în Algeria.

Programul misiunii economice cuprinde participarea la un Forum economic algeriano-român, în data de 26 februarie 2019, în cadrul căruia va fi revitalizat Grupul oamenilor de afaceri România-Algeria. De asemenea, în partea a doua a forumului se vor organiza întâlniri bilaterale de afaceri cu companii algeriene, în funcție de profilul companiilor românești înscrise. Domeniile de interes ale mediului de afaceri algerian sunt următoarele: minerit, tehnologia informațiilor, sectorul agro-alimentar, piese și subansambluri auto.

Înscrierile se realizează prin completarea și trimiterea formularului de participare până în data de 11 februarie 2019 și prin transmiterea unei prezentări în engleza sau franceză a companiei.

Costul deplasării în cadrul pachetului Silver este de 1 200 euro+TVA, ceea ce include transportul aerian, transferuri şi 2 nopţi cazare cu mic dejun la Hotel El Aurassi 5* din Alger. Se poate solicita la cerere bilet de avion la Business Class (1480 euro+TVA), în limita locurilor disponibile.

În cazul în care reprezentanții companiilor românești doresc să se ocupe pe cont propriu de rezervările pentru cazare și bilete de avion, se percepe o taxă de 200 euro+TVA pentru participarea la Forumul economic algeriano-român, cu înscrierea prealabilă la CCIR.

Formular online de participare

Pentru mai multe detalii, persoana de contact din cadrul Camerei de Comert si Industrie a României este doamna Oana Alexe, tel: 0374 474 391 sau e-mail: oana.alexe@ccir.ro.

Details

Start:
24 februarie
End:
27 februarie