Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Misiune economică la Madrid, Spania, 12-14 martie 2019

12 martie - 14 martie

banner mis ec Spania 1-min

Forum de Afaceri și Investiții România – Spania

Camera de Comert si Industrie a României (CCIR) vă invită să participați, în perioada 12- 14 martie 2019, la Misiunea economică în Madrid, Spania.

Programul misiunii economice cuprinde participarea la Forumul de Afaceri și Investiții România – Spania, în data de 13 martie 2019, care va fi deschis în prezența secretarului de stat pentru comerț al Spaniei, doamna Xiana Mendez și al ministrului pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat al României, domnul Ștefan-Radu Oprea.

Evenimentul va fi organizat în colaborare cu Ambasada României în Spania, Camera de Comerț a Spaniei, Institutul Spaniol de Comerț Exterior și Confederația Spaniolă a Asociațiilor Patronale,

În partea a doua a forumului se vor organiza întâlniri B2B cu companii spaniole, în funcție de profilul companiilor românești înscrise. Domeniile prioritare de interes pentru cooperarea economică bilaterală sunt următoarele: IT&C, industria electronică, prelucrări mecanice, producția de mobilier, sectorul componente auto și industria alimentară.

Înscrierile se realizează prin completarea formularului on line de participare până în data de 5 martie 2019 și prin transmiterea unei prezentări a companiei în limba engleză.

Pachetul de participare SILVER începe de la 770 Euro+TVA / participant, include zbor clasa economic, 2 nopți cazare hotel 4*, transferuri aeroport.

Pachetul de participare GOLDEN începe de la 1770 Euro +TVA/ participant, include zbor clasa business, 2 nopți cazare la hotel de 5*, transferuri aeroport.

În ambele cazuri, tarifele de participare pot suferi modificări în funcție de evoluția prețurilor la data achiziționării pachetelor

În cazul în care rezervarea pentru cazare și biletele de avion se face pe cont propriu, nu există taxă de participarea la Forumul de afaceri, singura solicitare fiind completarea Formularului de participare de mai jos.
Formular online

Data Forum: 13 martie 2019

Termen limită de înregistrare: 5 martie 2019

Pentru confirmări și detalii suplimentare, vă rugăm să o contactaţi pe dna.Diana Popescu, consilier Biroul Relații Bilaterale, tel: +40 374 474 360 / 0728 060684 sau e-mail diana.popescu@ccir.ro

Details

Start:
12 martie
End:
14 martie