Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Misiune Economică în Republica Coreea

12 noiembrie, 2018 - 17 noiembrie, 2018

banner mis ec Coreea1-min

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) va organiza în perioada 12-17 noiembrie 2018 o delegație de afaceri în Republica Coreea, în marja vizitei oficiale pe care o va efectua în această țară delegația parlamentară condusă de domnul Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului României.

Contextul în care va fi organizată acțiunea va conferi o bună vizibilitate companiilor românești participante, crescând astfel șansele de reușită în afaceri.

Totodată, vizita poate constitui un bun  prilej de atragere a investițiilor coreene in facilitățile de producție, terenurile  sau parcurile industriale puse la dispoziție de autoritățile locale sau județene.

Pachetele de participare încep de la 2750 euro (fără TVA) / participant cu zbor clasa economic și 5650 Euro (fără TVA) / participant cu zbor clasa business și includ transportul aerian, cazare la hotel de 5*, transferuri aeroport, servicii de consultanță pentru participare la întâlniri de afaceri (tarifele pot suferi modificări în funcție de evoluția prețurilor la data achiziționării pachetelor).

Înscrierile se fac online completând formularul de la următorul link:

Click

Sperând că veți da curs invitației noastre, pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați la adresa de email  diana.popescu@ccir.ro sau telefon 0728060684 .

 

Details

Start:
12 noiembrie, 2018
End:
17 noiembrie, 2018