Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Misiune economică în Republica Moldova

29 ianuarie - 30 ianuarie

Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea să vă informeze că în perioada 29-30 ianuarie 2020, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, împreună cu Centrul Bilateral de Afaceri România-Republica Moldova organizează o misiune economică la Chișinău și Orhei.

Obiectivul misiunii îl constituie participarea la expoziția FABRICAT ÎN MOLDOVA (29 ianuarie-2 februarie 2020), precum și la FORUMUL ECONOMIC Moldova 2020-conturarea viitoarei cooperări internaționale în afaceri. Potrivit organizatorilor, evenimentul expoziţional, unul din cele mai mari organizate în ţara vecină, reprezintă o oportunitate pentru participanţi de a stabili noi contacte și a identifica parteneri pentru diferite proiecte de colaborare. La ediția precedentă au participat peste 450 de expozanți pe o suprafață de 4680 metri pătrați.

Organizat în data de 30 ianuarie 2020 de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Centrul Enterprise Europe Network, în marja manifestării expoziționale, FORUMUL ECONOMIC este un eveniment international de brokeraj si intâlniri bilaterale, având ca scop încurajarea investițiilor și cooperarea comercială.

Companiile, organizaţiile interesate au posibilitatea să-şi prezinte profilul, oferta, cererea, intenția de se întâlni cu parteneri pentru diferite proiecte şi să stabilească întrevederi bilaterale (B2B).

Misiunea economică se desfăşoară pe durata a două zile (29-30 ianuarie 2020), deplasarea făcându-se cu autocarul.

Program: 29 ianuarie: ora 06.00– plecare din centrul municipiului Vaslui spre Chișinău; ora 10.00 (funcție de formalitățile vamale)- participarea la deschiderea evenimentului FABRICAT ÎN MOLDOVA și întâlniri de afaceri la MOLDEXPO; 12.00-12.30– dejun de lucru la Casa Vinului și apoi formalități de cazare la hotel (REGENCY); în partea a doua a zilei, deplasare la Orhei (vizitare obiective economice din domeniul turismului și industriei alimentare, experiențe gastronomice și oenologice); participare la acțiuni de networking  împreună cu reprezentanţi ai Camerei de Comerţ și Industrie a Republicii Moldova și Ambasadei României în Republica Moldova; 29/30 ianuarie– cazare cu mic-dejun în Chișinău; 30 ianuarie: (ora urmează să fie comunicată)– participare la FORUMUL ECONOMIC INTERNAȚIONAL de la Chișinău și facilitarea întâlnirilor bilaterale; deplasare spre Vaslui.

Pachetul de servicii oferit de CCIA Vaslui include deplasare, cazare, dejun de lucru, organizare vizite și schimb de experiență pe teritoriul Republicii Moldova, promovarea cererii/ofertei participanților, facilitarea participării la întâlnirile bilaterale, informare și consiliere pe perioada deplasării. Prețul pachetului de servicii este de 195 euro + TVA/pers., cazare în camera single și 175 euro+ TVA/pers., loc în cameră dublă

Orice alte informații pot fi obținute la tel. 0235361040, fax 0235319011,email: ccivs@ccivs.ro.

Details

Start:
29 ianuarie
End:
30 ianuarie