Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Operatiuni de finantare a comertului

27 septembrie - 28 septembrie

banner-operatiuni-finantiare
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în perioada 27-28 septembrie 2023, un curs comprehensiv privind operațiunile de finanțare a comerțului, cu accent pe regulile Incoterms 2020, credite documentare și garanții, regulile Camerei de Comert Internationale (ICC), precum și Unifom Custom Practice (UCP) 600 și Uniform Rules for Demand Guarantees (URDG) 758. Evenimentul va avea loc la sediul CCIR Business Center, Bd Octavian Goga nr. 2, Bucuresti, Sector 3, și se va desfășura în limba engleză.

 

 

Cursul se adresează următoarelor categorii profesionale:

– exportatori, importatori, comercianți, manageri de afaceri, specialiști în comerț exterior și logistică;

– bancheri care lucrează în finanțarea comerțului, în special în departamentele de credite documentare, încasări, garanții bancare și finanțare export/import;

– specialisti bancari front office, manageri care deservesc exportatori, importatori si comercianti;

– specialisti in finantarea comertului;

– manageri de risc bancar, auditori interni;

– avocați, specialiști în conformitate;

 

 

 

Lector: Pavel Andrle

Dl. Pavel Andrle este consilier, consultant și trainer pentru finanțarea comerțului internațional, fondator și proprietar al companiei Trade Finance Consulting și fost bancher comercial. De asemenea, dl. Pavel Andrle este secretar al Comisiei Bancare și al Comisiei pentru Dreptul Comercial și Practica a ICC – Republica Cehă. Nu în ultimul rând, dl. Pavel Andrle este autorul celor mai bine vândute publicații practice despre „Examinarea documentelor în temeiul creditelor documentare” și „Creditele documentare în practică”. Publicațiile explică reguli și practici foarte complexe legate de examinarea documentelor prezentate în cadrul creditelor documentare și a altor operațiuni de credit documentar în mod practic.

 
TARIF DE PARTICIPARE: 1550 lei/persoană la care se adaugă TVA
 

Details

Start:
27 septembrie
End:
28 septembrie