Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oportunități aduse de acordurile de comerț liber ale UE și provocări întâmpinate de oamenii de afaceri. Cum putem valorifica politica comercială a UE?

17 septembrie, 2019

Camera de Comerț și Industrie a României are plăcerea de a vă invita să participați la evenimentul intitulat Oportunități aduse de acordurile de comerț liber ale UE și provocări întâmpinate de oamenii de afaceri. Cum putem valorifica politica comercială a UE?, care va avea loc în data de 17 septembrie 2019, în București, la CCIR Business Center, sala Amfiteatrul A.I.Cuza.

Conferința este organizată de CCIR cu sprijinul Comisiei Europene, în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Ambasada Canadei în România, Bulgaria și Republica Moldova.

Scopul evenimentului este o mai bună înțelegere a politicii comerciale a Uniunii Europene, cu accent pe importanța ultimelor acorduri de comerț liber încheiate de UE cu state terțe, precum și pe beneficiile/provocările pentru oamenii de afaceri.

Ultima parte a evenimentului va fi dedicată antreprenorilor români care au beneficiat de pe urma acordurilor de comerț liber cu Canada și Japonia sau care fac deja afaceri cu Vietnam și țările din Mercosur (Argentina, Brazilia, Paraguay și Uruguay). Scopul final este acela de a împărtăși experiențele lor și, eventual, de a prezenta câteva concluzii, lecții învățate, care ar putea ajuta sau motiva antreprenorii români care doresc să-și internaționalizeze afacerile dincolo de UE.

Publicul țintă al evenimentului sunt companiile exportatoare și importatoare din România în țările menționate, cu care Uniunea Europeană a semnat acorduri comerciale. Drept urmare, la acest eveniment vor avea prioritate companiile care fac afaceri în unul dintre aceste state sau care au intenția de a se extinde pe aceste piețe. De asemenea, la conferință sunt așteptați reprezentanții asociațiilor profesionale și patronale interesate de piețele respective, precum și reprezentanții societății civile preocupați de impactul și beneficiile acordurilor comerciale.

Participarea la eveniment este gratuită, însă accesul se va face în limita a 80 de locuri și a e-mail-ului de confirmare pe care îl veți primi după efectuarea înregistrării online, care este obligatorie.
Înregistrare

Agenda preliminara a evenimentului poate fi consultată mai jos.
Agenda

Pentru detalii suplimentare, nu ezitați să o contactați pe doamna:

Details

Date:
17 septembrie, 2019