Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oportunitățile oferite de AA și ZLSAC dintre UE-Republica Moldova, UE-Ucraina și UE-Georgia pentru comunitatea de afaceri

17 noiembrie

draft banner Acord UE-Moldova Georgia Ucraina

Camera de Comerț și Industrie a României organizează, în perioada octombrie – noiembrie a.c., o serie de evenimente de informare, în format digital, în cadrul cărora vor fi abordate implicațiile Acordurilor de Asociere (AA) și a Zonelor de Liber Schimb Aprofundate și Cuprinzătoare (ZLSAC/DCFTA) dintre UE-Republica Moldova, UE-Ucraina și UE-Georgia pentru mediul de afaceri.

Acordurile de Liber Schimb urmăresc eliminarea graduală a taxelor vamale de import și export în comerțul produselor, eliminarea barierelor în comerțul serviciilor și un acces mai bun al companiilor pe piețele respective. Prin organizarea seriei de webinarii se urmărește îmbunătățirea înțelegerii implicațiilor acestor acorduri în vederea informării oamenilor de afaceri și, în mod special, a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) cu privire la oportunitățile oferite pentru accesarea celor trei piețe.

Primul eveniment din această serie, organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, are ca temă: Oportunitățile oferite de Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Republica Moldova pentru comunitatea de afaceri și se va desfășura în data de 27 octombrie 2020, între orele 10.00-12.00. Discuțiile se vor desfășura în limba română.

Agenda evenimentului

Formular de înregistrare

Document de informare despre Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Republica Moldova

Al doilea eveniment, organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Ucrainei, se va desfasura în data de 3 noiembrie 2020, între orele 10.00-11.40 și va avea următoarea temă: Oportunitățile oferite de Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Ucraina pentru comunitatea de afaceri. Discuțiile se vor desfășura în limba engleză.

Agenda evenimentului

Formular de înregistrare

Document de informare despre Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Ucraina

În cadrul ultimului webinar din această serie, organizat în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Georgiei și Ambasada Georgiei în România, va fi abordată tema privind Oportunitățile oferite de Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Georgia pentru comunitatea de afaceri. Acesta se va desfășura în data de 17 noiembrie 2020, în intervalul orar 10.00-11.30 EE Time. Discuțiile se vor desfășura în limba engleză.

Agenda evenimentului

Formular de înregistrare

Document de informare despre Acordul de Asociere și Zona de Liber Schimb Aprofundată și Cuprinzătoare dintre UE și Georgia

Click aici pentru conectare eveniment live

Participarea la webinarii este gratuită, însă accesul se va face în baza e-mail-ului de confirmare pe care îl veți primi după efectuarea înregistrării online.

Informațiile cu privire la accesarea platformei online, vor fi transmise cu o zi înainte de webinar.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să vă adresați doamnei Oana Alexe, Consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, e-mail oana.alexe@ccir.ro, tel.: 0374 474 391.

Details

Date:
17 noiembrie