Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Relațiile economice internaționale ale României. Prezent și viitor

25 februarie @ 09:30 - 14:00

banner relatii ec internat ale RO 1

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale (ASPES) au plăcerea de a vă invita să participați la dezbaterea ¨Relațiile economice internaționale ale României. Prezent și viitor¨, ce va avea loc în data de 25 februarie 2020, începând cu ora 09:30, la CCIR Business Center – Sala Aurel Ghibuțiu.

Parte din cadrul demersului „MODELUL ECONOMIC ROMÂNESC ÎN U.E. ROMÂNIA – ORIZONT 2040”, dezbaterea se va desfășura sub egida ACADEMIEI ROMÂNE – Secția de Științe Economice, Juridice și Sociologie, Președinte Academician Mugur Isărescu.

Agenda evenimentului

Comerțul exterior și în special exporturile au reprezentat, reprezintă și cu siguranță vor reprezenta și în etapa următoare o provocare pentru mediul de afaceri românesc. Creșterea economică a României poate fi ajutată, în mod evident, de un export dinamic, diversificat pe piețe internaționale și cu o eficiență superioară în ceea ce privește valoarea adăugată a exporturilor.

Evenimentul va asigura cadrul de discuții cu privire la diminuarea deficitului comercial și orietarea politicilor publice spre creșterea gradului de internaționalizare a capitalului românesc.

Participarea la eveniment este posibilă în baza invitației transmise, completarea formularului de mai jos și confirmarea prealabilă a organizatorilor, până la data de 20.02.2020, ora 15:00.

Forumular de participare

Details

Date:
25 februarie
Time:
09:30 - 14:00

Venue

Sala Aurel Ghibuțiu
CCIR Business Center - Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3
Bucureşti, 030982