Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seminar Doing business in North Africa

30 martie, 2023 @ 10:00 - 14:00

Web Banner_Doing Business in North Africa_1100x350

Camera de Comerț și Industrie a României împreună cu Africa IP SME Helpdesk au plăcerea de a vă invita să participați la seminarul Doing business in North Africa, care se va desfășura în data de 30 martie 2023, între orele 10.00-14.00, la CCIR Business Center (Amfiteatrul Albastru).

Africa IP SME Helpdesk este o inițiativă finanțată de Uniunea Europeană și implementată de Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO), care are obiectivul de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii din statele membre UE cu interese comerciale pentru Africa.

Prin intermediul acestui seminar, ne propunem să vă oferim informații relevante privind particularitățile de export, modalitățile de accesare a piețelor din Africa de Nord, precum și potențialele provocări cu care se pot confrunta companiile, cum ar fi reglementările vamale sau încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală.

În egală măsură, vor fi prezentate instrumente de protejare a proprietății intelectuale care constituie un bun financiar și de management al IMM-urilor, întrucât oferă un avantaj competitiv față de concurenți și protejează inovațiile unei companii. O strategie bine pusă la punct de protejare a proprietății intelectuale este crucială pentru o întreprindere care intenționează să se internaționalizeze.

Seminarul se adresează atât antreprenorilor care doresc să își extindă afacerea pe piețele africane, cât și celor care sunt deja prezenți în Maroc, Algeria, Tunisia, Libia sau Egipt. Prin participarea la eveniment, veți putea beneficia de consultanță gratuită din partea experților Africa IP SME Helpdesk.
 

 
Evenimentul se va desfășura în limba engleză.
 
 
Pentru mai multe detalii, vă invit să o contactați pe doamna Oana Alexe, Consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, tel. +40374474391; e-mail oana.alexe@ccir.ro sau pe doamna Sabina Strîmbovschi, Șef Birou Organizații Europene și Internaționale, tel: +40 374 474 357, e-mail: sabina.strimbovschi@ccir.ro.

Details

Date:
30 martie, 2023
Time:
10:00 - 14:00