Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seminar de afaceri România-Lituania

16 octombrie, 2017

ro lituania 1 fara sigla ccir-min

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Meșteșuguri din Vilnius, vă invită să participați luni, 16 octombrie 2017, ora 14.00 (înregistrare începând cu ora 13.30) la Seminarul de afaceri România-Lituania.

Evenimentul este prilejuit de vizita la București a unei delegații de oameni de afaceri lituanieni, condusă de domnul Viktoras Pranckietis, președintele Parlamentului lituanian și se va desfășura la sediul CCIR Business Center, sala Amfiteatrul Albastru, mezanin, tronson II.

Seminarul reprezintă o oportunitate reală pentru companiile participante de a intra în contact direct cu potențiali parteneri de afaceri din Lituania în domenii precum:  aparatura medicală, producția și comercializarea de produse dermato-cosmetice profesionale, transportul și comercializarea de gaze naturale, sisteme de încălzire a diferitelor suprafețe, activități de turism. Mai multe detalii despre interesul de afaceri al companiilor lituaniene în ceea ce privește parteneriatul cu companiile din România găsiți în lista anexată prezentei invitații.

Participarea la eveniment este gratuită.

Formular de participare Tabel companii

Details

Date:
16 octombrie, 2017

Venue

Amfiteatrul Albastru
CCIR Business Center - Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3
Bucureşti, 030982