Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Seminar „SelectUSA Investment Summit”

28 martie

ro select sua-min

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), în parteneriat cu Serviciul Comercial din cadrul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, vă invită să participați la Seminarul de Informare privind Summit-ul de Investiții „SelectUSA”, organizat  în data de 28 martie 2018, la CCIR Business Center – amfiteatrul „Albastru”, ora 10:00 (înregistrarea începând cu ora 9.30).

Evenimentul va fi deschis de reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a României. Din partea Ambasadei SUA la Bucuresti va participa dl. Joshua Burke, atașat comercial și dna. Monica Eremia,  specialist comercial.

Reprezentanții ambasadei Statelor Unite ale Americii vor prezenta detalii privind organizarea și participarea la ediția din acest an a Summit-ului de Investiții SelectUSA – care se va desfășura în perioada 20 – 22 iunie 2018 la Washington DC. În continuare, vor răspunde întrebărilor dumneavoastră referitoare la Summit și la oportunitățile de afaceri de pe piața din SUA.

Principalele domenii vizate de partenerii din SUA sunt: industria aerospațială, industria auto, produse farmaceutice, produse chimice, bunuri de larg consum, energie, protecția mediului înconjurător, servicii financiare, logistică și transporturi, mașinării și echipamente, software și IT&C, industria textilă și turismul.

Companiile interesate să participe la seminarul de informare sunt rugate să completeze formularul de înregistrare până la data de 23 martie 2018.

Limba de lucru va fi engleză.

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.
Formular de înregistrare

Details

Date:
28 martie