Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Târgul de joburi online CCIR@connect, ediția a II a

21 septembrie @ 10:00 - 12:00

banner slider mic Targ de job online CCIR@connect (1)

In perioada 20-24 septembrie 2021, CCIR organizează, în cadrul proiectului „Cercetător-antreprenor pe piața muncii în domeniile de specializare inteligentă (CERT-ANTREP)”, Cod SMIS 2014+: 124708, târgul de joburi online CCIR@connect, ediția a II a.

 

În perioada menționată, vor fi găzduite pe platforma Observatorul Angajabilității www.cert-antrep.ro, secțiunea HUB, o suită de oportunități și informații relevante privind piața muncii.

 

Obiectiv: demersul are drept scop facilitarea inserției pe piața muncii a doctoranzilor si postdoctoranzilor, prin crearea unui mediu de interacțiune, dialog și cooperare cu potențialii angajatori.

 

În cadrul târgului, în data de 21.09.2021, orele 10.00-12.00, va avea loc o conferință-dezbatere (webex), care vizează discuții între reprezentanții mediului academic, diplomatic și de afaceri privind oportunitățile de dezvoltare a carierei in raport cu provocările actuale ale mediului economic și schimburi de idei/bune practici.

 

Descarca agenda evenimentului

 

Activitatea înglobează tema orizontală inovare socială, întrucât prin expertiza și cooperarea între parteneri se realizează un model nou, inovativ de colaborare între mediul universitar și angajatori, în vederea stimulării creșterii angajabilității.

 

Contact CCIR :

Bogdan Daniel Vișan

Coordonator Partener 1

bogdan.visan@ccir.ro

 

Marian Zamfir

Expert activități hub – Partener 1

marian.zamfir@ccir.ro

Details

Date:
21 septembrie
Time:
10:00 - 12:00