Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Târgul Naţional de Îmbrăcăminte și Încălţăminte TINIMTEX, Ediţia a 71-a

20 septembrie, 2017 - 24 septembrie, 2017

afis tinimtex-min

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC), organizează, în perioada 20 – 24 septembrie 2017, cea de-a 71 – a ediție a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte – Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

Publicul constănţean se va putea bucura, în cadrul evenimentului, de oferte speciale la cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii, articole menite să răspundă tuturor gusturilor cumpărătorilor.

Numărul mare de participanţi și suprafața ocupată, confirmă faptul că TINIMTEX se bucură de notorietate pe piața expozițiilor de profil și reprezintă un eveniment din ce în ce mai atractiv pentru expozanți si mai ales pentru cumparatorii constănțeni.

Vor fi expuse: confecții textile adulți, tricotaje, lenjerie, articole copii, articole home – deco, încălțăminte și marochinărie, genți și accesorii, confectii din piele si blana.

Persoană de contact: Leila Ionuz – Manager Marketing – Departament Marketing Manifestari Expozitionale,

Tel: + 40 728 039.222, e-mail: leila.ionuz@ccina.ro.

Details

Start:
20 septembrie, 2017
End:
24 septembrie, 2017