Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Trade Expo Indonezia 2017

11 octombrie, 2017 - 15 octombrie, 2017

untitled-min

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea de a vă informa că în perioada 11-15 octombrie 2017, se va desfășura expoziția internațională de bunuri de larg consum Trade Expo Indonezia 2017, în Jakarta, Indonezia. Evenimentul este organizat sub patronajul Ministerului Comerțului al Republicii Indonezia, fiind dedicat sectorului de afaceri.

Trade Expo 2017 va reuni peste 1000 de producători indonezieni de bunuri de larg consum și materii prime din industria alimentară, a mobilei, cosmetică, textilă, farmaceutică și nu numai. Evenimentul este destinat vizitatorilor și achizitorilor din întreaga lume, reprezentând de asemenea o bună oportunitate de relaționare de tip business-to-business.

Pentru primii zece participanți înscriși la acest eveniment, Ambasada Indoneziei în România va acoperi următoarele cheltuieli de participare: cazarea la hotel pentru 4 nopți, transferuri de la aeroport, transport local, participarea la expoziție și la evenimentele conexe.

Transportul internațional va fi suportat de către companiile participante.

Considerăm că evenimentul reprezintă o oportunitate importantă pentru comunitatea de afaceri din România, atât din perspectiva relaţiilor tradiţionale dintre cele două ţări cât şi a imaginii foarte bune pe care firmele româneşti o au în această regiune.

Pentru mai multe date despre Trade Expo Indonezia 2017, vă rugăm să descărcați prezentarea anexată sau să vizitați site-ul oficial al evenimentului www.tradexpoindonesia.com.

Details

Start:
11 octombrie, 2017
End:
15 octombrie, 2017